När du behöver stöd i livet

I livet så sker det ju alltid olika saker och det kan vara olika förändringar. Du kanske känner av att du behöver hjälp på något sätt, kanske genom samtal eller att du har behov av en neuropsykiatrisk utredning. I Sverige har vi ju rätt till gratis vård, men köerna kan vara extremt långa. Så det går utmärkt att söka privat vård. Ett ställe du kan vända dig till är familjemottagningen.com. Till dem kan du vända dig som barn, ung, vuxen, par eller som familj. 

Du kanske har ångest, eller känner oro? Kanske du är deprimerad eller har en kris i din relation? Då kan det vara skönt att få ett anpassat stöd.

När du inte mår på topp

Känner du att du inte mår så bra men inte kan sätta fingret på varför så kan det vara bra att boka ett första samtal med en terapeut. Det för att komma fram till vad för slags stöd du kan ha behov av. Du kan få kontakt med en psykolog eller andra professioner via Familjemottagningen. Det som de erbjuder är bland annat  samtalsstöd för barn, unga, vuxna, par och familjer. De har även möjligheter att göra neuropsykiatrisk utredning. 

Hos denna mottagning kan du hitta tjänster som psykoterapi (psykodynamisk terapi, kognitiv beteendeterapi och familjeterapi). De erbjuder även familjerådgivning för par och stödsamtal för föräldrar.

Så har du eller någon i din familj en kris av något slag så kan det vara värt att ta in hjälp.

15 Mar 2023