Är det dags för ett bröllop?

Driver man en pub, så händer det titt som tätt att man råkar på en möhippa eller en svensexa! Det är en trevlig tradition, som sker innan bröllopet, då brudens vänner, eller brudgummens kompisar drar med dem ut på något skoj. Om ni ska gifta er, så missa inte att få uppleva detta! Just att gifta sig är för många en stor händelse. Det gäller att planera allt väl, så att det blir som ni vill ha det!

Planera ert bröllop

Om ni har bestämt er för att ni ska gifta er så är det som sagt bra att planera. Det är lite A och O i det hela faktiskt. Det i alla fall om ni vill se till att få den kyrka ni önskar, den lokal ni vill ha och att alla gäster har möjlighet att komma. Är det ett bröllop som sker snabbt och spontant och inom nån månad, så kan det missas både det ena och det andra, samt att ni kanske inte får allt det ni vill ha. Man brukar räkna med att ett bröllop tar minst ett år att planera.

Använd checklista

På nätet finns det gott om checklistor att följa. En del går att skriva ut så att ni kan bocka av det ni har gjort. Ni avgör ju själva om ni ska ha med alla punkter på dessa listor eller om ni ska stryka eller lägga till punkter. Det är meningen att bröllopet ska bli som ni vill!

28 May 2018