Spirande kärlek i baren

Som bartender så har man sett en hel del i sina dagar. Det är inte sällan man ser kärlekspar i olika stadier vid bardisken. Det är par som nyss träffats, det är par som varit tillsammans länge och det är par som väljer vår pub för att mötas första gången. Kärlek är härligt, men om man ska ses första gången, så ska man nog helst undvika att dricka allt för mycket alkohol. Det kan fördunkla omdömet. Som tur är så erbjuder vi ju även kaffe och annat här.

Själv mötte jag kärleken på nätet

Ja, själv mötte jag min kärlek via en bra dejtingsida. Det var bara ett infall jag fick, att bli medlem på en singelsajt. Jag tog den som heter eDarling och tur var väl det! Fick ganska snart kontakt med en tjej, från stamma stad som mig. Så vi skrev meddelanden fram och tillbaka ett tag. Sen började vi skicka sms och ringa. Till slut bokade vi en dejt. Det på ett fik i stan. Det var rena rama kärlek vid första ögonkastet. I alla fall från min sida. Hon tyckte bra om mig med och det vet jag eftersom vi nu har varit tillsammans ett tag! Så att hitta kärleken via nätet är fullt möjligt och det från samma ställe man bor på dessutom!

Testa ni med!

Det finns ju en massa bra sidor för dejting på nätet, så det finns något som passar alla. Så varför inte ta och testa det du med om du är singel och söker!

15 Mar 2019