Vackert påskbröllop

vårbröllop

I helgen som var, så var jag på bröllop i Skåne. Det var ju påsk och det var ett riktigt fint påskbröllop. Vi var på en fin vingård i Skåne, läs mer om den på www.bröllopskåne.se. Själva bröllopet var i kyrkan, men sedan var festen på gården. Jag bara älskar bröllop och det är så kul att få vara med. Den som gifte mig är en av mina bästa vänner jag haft sedan barndomen. Han mötte en skånska för ett par år sedan. Sedan förra året så friade han. Efter det har de planerat som attan och nu i helgen var det då dags.

Njuta av Skåne

Jag var hela helgen i Skåne, tyckte det var lika bra. Har inte åkt hem än, är ju röd dag idag, trots det är måndag. Så det blir väl hemfärd om ett par timmar. Jag har passat på att njuta av våren och vädret. Är lite varmare här nere än hemma. Skåne är riktigt vackert och ska även hit senare i sommar är det tänkt. Har flera vänner som bor här nere. Så det finns ju folk att hälsa på. Men det blir när semestern kommer. 

Nu ska jag ta och avsluta bloggtexten för idag. Umgås lite till med mina vänner här, äta lunch ute och sedan börja bilfärden hem är planen. Sedan är det att jobba igen, skönt med kort vecka dock!

22 Apr 2019