Viktigt att städa bra då du flyttar

En sak som är mycket viktig att göra i samband med att du flyttar, det är att städa efter dig! Det kallas att flyttstäda och denna städning är ett måste att vara noggrann med. Du kan om du vill boka in flyttstädning i Malmö, via en städfirma om du vill, även flyttstädning i Helsingborg. Ska du städa själv, så är det ett måste att du har gott om tid på dig. För det kommer att ta mer tid än vad du tror att städa hela bostaden!

Grejen med en flyttstädning är ju att du ska göra rent från golv till tak samt allt som finns där emellan! För att underlätta då du ska städa, så är det inte fel att ha en checklista att gå efter.

Flyttstädning på enkelt sätt

Det allra enklaste sättet att flyttstäda på, det är att inte göra det själv, utan helt enkelt låta en städfirma göra det. Det ingår i RUT, så det behöver inte kosta dig allt för mycket pengar! Men om du ändå känner att du vill ta hand om det på egen hand, se till att ha rätt städmaterial, samt att du även har en pall eller annat att stå på, så att du når överallt. Gå efter en checklista, så glömmer du inget. Då är risken mindre att du får städa om igen! Städa gärna ett rum i taget, så att du kan stänga dörren. Lägg sedan mest tid och energi på att städa badrummet och köket!

25 Mar 2022