Vinterskoj med barnen

Olika årstider har sina olika förtjusningar. Nu under vintern går det ju att hitta på en massa skoj med barnen, då det är snö ute. Det är ju lätt att ha roligt då. Bland annat går det ju att åka pulka, bygga snögubbar, ha snöbollskrig och annat. När man tröttnat på att vara ute i snön, så kan man göra pyssel och annat skoj inne. 

Sommaren är ju bra den med, för då är det varmt och skönt ute och man slipper ha en massa vinterkläder på. Då kan man även gå till en vattenlekplats eller en naturlekplats, klicka här för att läsa mer.

Viktigt vara rätt klädd på vintern

För att kunna leka ute med barnen, så gäller det ju att du och dina barn har bra kläder på er, så att ni håller er varma. För barnen finns det ju riktigt bra overaller. För vuxna brukar det funka med överdragsbyxor och en varm jacka. Glöm inte att ha på vantar och mössa med. Värmen stiger ju uppåt och utan mössa är det lätt hänt att man snabbbt blir kall.

Inomhusskoj

Det går ju göra en massa skoj inne med, oavsett om det är vinter eller sommar. Det går baka tillsammans, spela spel, pussla, och vad ni vill egntligen. Låt gärna barnen vara med och bestämma inom rimliga gränser vad ni ska hitta på. Det så att ni alla har så skoj ni kan.

28 Dec 2021